Utlysningar

Praktik i Ljusgårdas odlingsteam

Publicerad: 03 maj 2021

Vi odlar svensk sallad med gott samvete, året runt. Vi brukar säga att vi gör detta enligt konceptet Ted Gärdestad – det som sol, vind och vatten gör utomhus gör vi inomhus och skapar en kontrollerad miljö med optimala odlingsförhållanden för varje specifik planta, 365 dagar om året.

Ansökan senast: 2021-05-23

Ljusgårda finns i Tibro, i en lokal som tidigare var träindustri men som fått nytt liv och nu är en toppmodern inomhusodling. Idag förser vi 1000-tals familjer med svensk, hållbart odlad sallad, varje vecka. Vi kan nu erbjuda dig sommarpraktik i vårt odlingsteam, odlingsteamet ansvarar för våra plantors övergripande hälsa och välmående och säkerställer att varje planta får den belysning, näring och vatten dom behöver för att växa. Odlingsteamet genomför även plantinspektioner i syfte att identifiera näringsbrister, skadedjursangrepp med mera. Utöver detta ansvarar teamet även för odlingsoptimering och kvalitet av våra produkter.

Ansökan hanteras via mail till HR-ansvarig, Pierre Dahlgren

Fakta:

Ljusgårda är en svensk inomhusodling av sallad, vi använder hydroponik och avanceras teknik för att odla hållbar sallad året om.

Sidansvarig: utb-webb@slu.se