Utlysningar

Personal till nyetablerad trädgårdssektion

Publicerad: 13 november 2020

Vi expanderar och kommer i början av 2021 att starta upp en trädgårdsverksamhet och allt vad det kan innebära! Vi söker nu personal till denna sektion.

Ansökan senast: 2020-12-04

Davego strävar efter en platt organisation för att alla våra medarbetare ska känna sig delaktiga i ett större sammanhang. Allas arbetsuppgifter är lika betydelsefulla för att resultat till kund ska bli optimalt.

Vi lägger stor vikt vid att vara en arbetsgivare som man gärna stannar hos länge. Att möta medarbetaren där den befinner sig, utifrån preferensramar, livserfarenhet, bakgrund osv, är en utmaning som vi med glädje och stolthet antar.

Med den kommande nya "grenen" i företaget söker vi nu förstärkning. Vi söker erfaren personal till en heltidstjänst samt deltidstjänster. Arbetet innebär en variation av trädgårdsskötsel. Det kan vara allt från privatkunder som vill få fruktträd planterade till att utföra yttre skötsel på större fastigheter. Vi utför de flesta arbeten inom trädgård och söker därför erfarna personer med ansvarskänsla och ett öga för det lilla extra.

Ansökan

Mejla ditt CV + personligt brev eller referensbrev till info@davego.se

Fakta:

Davegos vision är att kunderna får ett aningen smidigare liv (ingen behöver längre slåss om dammsugaren…) Men även våra medarbetare, där majoriteten utgörs av personer med utländsk bakgrund, får ett lättare liv med en känsla av delaktighet i ett större sammanhang. Genom att personalen erhåller ett arbete som genererar både pension, sociala förmåner och en schysst lön är du faktiskt med och skapar en social hållbarhet. Vi har medvetet valt ett kollektivavtal som inte ger lägstalöner utan istället innehåller lönetillägg för branschvana = Statushöjande synsätt på professionen. Alla kan faktiskt inte städa. Stor vikt läggs vid att vara en schyst arbetsgivare som man gärna stannar kvar hos länge. Många av våra medarbetare har ofta frågor kring samhället i stort. Vi hjälper gärna till med dessa frågor och är stolta över att vara med och öppna dörren till både det svenska samhället och arbetslivet. Vi är ett städ- och serviceföretag. Ett lite annorlunda sådant. Att sträva efter vinstmarginaler är såklart nödvändigt för att kunna överleva, men att kunna förändra någons liv genom att erbjuda ett arbete slår det mesta.


Kontaktinformation

Denise Hertzman tel. 040-6082999

Sidansvarig: utb-webb@slu.se