Utlysningar

Odlingsspecialist till Södras Plantskolor

Publicerad: 02 juli 2018

Vi söker dig som har kunskap om växtbiologi och vill bidra med din kunskap hos oss på Södras Plantskolor!

Ansökan senast: 2018-08-19

Vår ambition är att ta fram skogsplantor i toppklass! I detta arbete har Odlingsspecialisten en mycket viktig roll att fylla.

Dina arbetsuppgifter kommer till stor del innebära att tillsammans med vår Odlingschef planera odlingen och utvecklingen framåt på våra två plantskolor. En viktig del i ditt arbeta blir att leda projekt samt coacha, utbilda och stötta vår odlingspersonal men även att verka som rådgivare inom ditt specialområde. Vi står inför spännande förändringar inom vår odlingsverksamhet och vi kommer satsa de resurser som vi ser behövs för att nå vår ambition. Din uttalade glädje och din kunskap inom ditt specialområde samt din vilja vara med oss i denna förändring- och utvecklingsresa är mycket viktigt för oss.

Din erfarenhet

Vi ser gärna att du har en lämplig akademisk examen eller annan jämförbar erfarenhet. Erfarenhet av skogsplantodling är meriterande samt tidigare erfarenhet av att driva projekt. Du är genuint intresserad av odling och har ingående kunskaper om hur växterna påverkas av miljön inom odling.

Som person är du handlingskraftig, nytänkande men också lyhörd och noggrann. Du har förutom odlingskunskap, en mycket god samarbetsförmåga, förmåga att planera men samtidigt vara flexibel och innovativ utifrån uppkomna situationer.

Din arbetsgivare Södra

Södras gemensamma värdegrund är värdeskapande relationer, långsiktigt agerande. Vår värdegrund är viktig i vårt dagliga arbete och ska genomsyra allt vi gör. Det är viktigt att medarbetare trivs hos oss och vi tror att medarbetare som trivs visar ett stort engagemang vilket är avgörande för vår framgång och utgör kärnan i vår verksamhet. För oss är en frisk och säker arbetsplats en central del av vårt kontinuerliga arbete med att utveckla våra medarbetares kompetens och yrkeskunnande. En god och säker arbetsmiljö är en av Södras viktigaste frågor, varför vi också arbetar aktivt med hälsofrämjande åtgärder. Vi vill att våra medarbetare ska må bra och erbjuder bland annat hälsoprofilbedömningar, friskvårdsbidrag och sjukförsäkring till våra anställda.

Du kan läsa mer om några av våra förmåner här: https://www.sodra.com/sv/karriar/bli-en-av-oss/dina-formaner/

Placering

Placeringsort kan vara Falkenberg eller Flåboda i Tingsryd kommun. Tjänsten innebär resor mellan de olika enheterna oavsett placeringsort därför är B-körkort ett krav.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.

Vill du veta mer?

Du är välkommen med förfrågningar om tjänsten till rekryteringskonsult Fredrik Liwander, 0721-82 55 03 alt fredrik.liwander@onepartnergroup.se. Vi intervjuar löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 19 augusti 2018.

Fackliga representanter är: Ledarna; Dan Andersson, tfn 010-471 64 20 och för Saco; Fredrik Dacke tfn 0470-855 02

Följ oss gärna på Facebook, #jobbapåsödra

Vi undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringstjänster i samband med den här annonsen.

Sidansvarig: utb-webb@slu.se