Utlysningar

Odlingsförman till Solgårdens krukväxtproduktion i Höllviken

Publicerad: 18 oktober 2018

Till vår krukväxtproduktion i Höllviken söker vi nu en odlingsförman som kan arbeta självständigt och som inte är främmande för att axla ett visst personalansvar.

Ansökan senast: 2018-12-14

Arbetsuppgifter

Att självständigt utföra den dagliga driften av en krukväxtodling. Arbetsleda personal som ska hjälpa till med den dagliga hanteringen av produkten.

Vi kräver att du har grundläggande odlingskunskaper för prydnadskrukväxter tillexempel pelargonia.

Tjänsten är heltid och det förekommer visst helgarbete. Arbetsplatsen är fördelad på två olika anläggningar så körkort för bil är ett krav. Du kommer ingå i vårt produktionsteam vilket innebär att du, efter behov, också kommer vara delaktig på vår andra anläggning.

Vi vill att du ska vara van att arbeta självständigt, är händig, ansvarsfull, stresstålig och har god initiativförmåga samt är en bra lagspelare. Visst administrativt arbete förekommer i form av journalförande.

Tillsvidareanställning på heltid. Arbetstider måndag-fredag 07:00-16:00. Helgarbete kan förekomma.

Sista ansökningsdag

2018-12-14. Löpande urval kommer att ske. Tjänsten kan komma att tillsättas före ansökningstidens utgång, så vänta inte med din ansökan.

Har du frågor om tjänsten, ring Alexander Andersson 0410-486 01. Ansök genom att skicka cv och personligt brev till alexander@solg.se. Skriv ”Förman” i mejlets ämnesrad.

Solgårdens Driverier AB är en Sveriges största krukväxtodlingar. Företaget startades 1958 och är ett familjeföretag med 12 helårsanställda. Kontor och produktion finns i Snarringe strax utanför Trelleborg.


Kontaktinformation