Utlysningar

Jästbolaget - kvalitetsingenjör

Publicerad: 08 maj 2019

Till vår fabrik i Rotebro söker vi en Kvalitetsingenjör.


Vi erbjuder ett inspirerande jobb i ett företag som är inne i en spännande förändringsprocess!

Som kvalitetsingenjör ansvarar du för att revidera och utveckla HACCP-arbetet i vår verksamhet. I arbetsuppgifterna ingår också att utveckla och underhålla vårt kvalitetsledningssystem ISO och BRC. Du genomför interna utbildningar inom matsäkerhet, hygienronder samt deltar i utredningsarbeten och projekt inom kvalitet och matsäkerhet. Du deltar och utför också kund- och leverantörsaudit i samarbete med Orkla.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning och som har testat på arbetet med kvalitetsledningssystem inom livsmedelsbranschen. Du har goda kunskaper inom HACCP och har arbetat i en processorienterad organisation. För att lyckas med arbetsuppgifterna har du goda datakunskaper och lätt för att kommunicera i tal och skrift både på det svenska och engelska språket.

Som person är du är ansvarfull, drivande och kreativ. Ditt arbetssätt är mål- och resultatinriktat och du har lätt för att samarbeta. Du har förmågan att se helheten och hur din roll bidrar till att nå våra affärsmål.

Ansökan

Välkommen med din ansökan till; peder.mattsson@kaka.se

Fakta:

Jästbolaget grundades 1893 och är idag Nordens ledande producent och leverantör av jäst och jästbaserade produkter, alltid med omtanke om människor och miljö. Vi är verksamma inom två affärsområden; bagerijäst och specialprodukter för t ex foderproduktion, alkoholtillverkning och akrylamidreducerande ändamål. Tillverkningen sker genom en avancerad biokemisk process i vår automatiserade anläggning norr om Stockholm. Vi bedriver också ett omfattande utvecklingsarbete för att ta fram nya produkter och applikationer. Våra produkter säljs på den nordiska marknaden men vi har även en betydande export. Vi är 55 anställda och arbetar efter våra värdeord – modig, pålitlig och inspirerande och ingår sedan 2002 i Orkla-koncernen, noterade på Oslobörsen.


Kontaktinformation

För frågor vänligen ring Kvalitets- och Utvecklingschef, Anna Clara Sundberg, 08-626 24 64 eller HR Chef Peder Mattsson, 0709-10 03 10.

Sidansvarig: utb-webb@slu.se