Japanstipendier från Sweden-Japan Foundation

Publicerad: 12 februari 2018

Sweden-Japan Foundation utlyser stipendier för forskare, lärare och studenter med ett intresse för Japan.

Ansökan senast: 2018-03-01 23:59

Sweden-Japan Foundation utlyser stipendier för studier, forskning samt examensarbete och praktik på högskolenivå i Japan. Stipendierna är främst avsedda för studier inom teknik, naturvetenskap, ekonomi, juridik, medicin och handel. Studenter och yngre forskare från samtliga universitet och högskolor i Sverige är behöriga att söka anslag. Under de senaste åren har universitetsstudenter och exjobbare prioriterats.

Sökande skall ha fast anknytning till Sverige. Studietiden i Japan måste omfatta minst 3 månader.

Ansökan kan endast skickas in via vårt digitala system.
Systemet är öppet för ansökningar till den 1 mars kl 23.59.

För att komma till ansökningssystemet klicka på rutan “Till ansökan/to Application” till höger.

Vänligen läs “anvisningar/guidelines” innan ansökan påbörjas.

swedenjapan.se