Inventering av riskträd i Västerås stad

Publicerad: 23 november 2021

Hur ser svenska kommuners förhållningssätt och ekonomiska konsekvenser ut kopplat till hanteringen av riskträd? Vi vill ta emot dig som vill inventera riskträd och skriva om just hanteringen och konsekvenser av riskträd i Västerås stad. Det skulle också vara intressant att inkludera flera kommuner i arbetet och göra en jämförelse.

Ansökan senast: 2022-02-28

Vi skulle vilja ta emot en student som vill inventera riskträd och skriva ett arbete om just hanteringen och konsekvenser av riskträd i Västerås stad. Det skulle också vara intressant att inkludera flera kommuner i arbetet och i så fall göra en jämförelse. Hur ser svenska kommuners förhållningssätt och ekonomiska konsekvenser ut kopplat till hanteringen av riskträd? Du är självklart välkommen att komma med egna förslag på frågeställning.

Vi vänder oss till dig som ska skriva ditt examensarbete under VT 2022. I första hand tänker vi oss studenter som läser till landskapsingenjör, landskapsarkitekt eller inom skogsvård. Beroende på ditt val av frågeställning kan såklart även andra utbildningar vara relevanta.

Eftersom uppdraget kräver att du praktiskt är ute och inventerar riskträd krävs B-körkort.

Om du har frågor eller funderingar gällande examensarbete prata med din programsamordnare på ditt lärosäte.

Vi använder oss av verktyget Visma där du skickar in din ansökan. För examensarbeten tar vi inte emot CV. Vi vill istället att du motiverar varför du är en bra matchning för examensarbetet. Annonsen hittar du på www.vasteras.se/ledigajobb

Västerås stad är Västmanlands största arbetsgivare med över 10 000 medarbetare. Som student är du viktig för oss och därför erbjuder vi dig möjligheten att skriva ditt examensarbete här. Vi är övertygade om att din kunskap och drivkraft kan bidra till både samhälls- och verksamhetsutveckling samtidigt som vi få chansen att visa hur vi får en hel stad att fungera!