Inför läsåret 2021-2022 söker SLU Karriär tre nya CV-granskare i Uppsala

Publicerad: 11 oktober 2021

Vill du ha ett flexibelt studentjobb där du samtidigt lär dig mera om jobbsökning och karriär? SLU Karriär är en del av utbildningsavdelningen vid SLU och syftar till att ge studenter stöd för att underlätta steget mellan studier och arbetsliv. En del i SLU Karriärs verksamhet är att erbjuda studenter CV-granskning och workshops för att skapa en större medvetenhet om vikten av en genomarbetad jobbansökan.

Ansökan senast: 2021-10-30

ARBETSUPPGIFTER

Som CV-granskare ger du återkoppling på ansökningar både via e-post och personliga möten. Du kommer med rekommendationer och förslag på vad som kan förbättras i CV och/eller ansökningsbrev, utifrån vad som är relevant för den typ av jobb som söks. Vi ser också gärna att du vill vara delaktig vid näringslivsdagar och under karriärrelaterade workshops och event. Det är även ett krav att du studerar vid SLU.

ANSTÄLLNINGSFORM OCH OMFATTNING

Tillträde: Snarast. Intervjuer kommer ske löpande.

Placering: Ultuna

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning med timlön.

Omfattning: Du jobbar i snitt ca 8 timmar per månad, vanligtvis onsdagseftermiddagar. Arbetsbelastningen varierar något under året.

Utbildning: Betald internutbildning på SLU i Ultuna ingår och är ett krav.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som:

• Tycker att det är givande att hjälpa andra att bli bättre på att se och uttrycka sin kompetens.
  • Har ett ödmjukt förhållningssätt gentemot andra.
  • Är noggrann och samtidigt kan inta ett helhetsperspektiv.
  • Är inkännande och har förmågan att ge feedback på ett empatiskt sätt.
  • Är bra på att kommunicera i tal och skrift på både svenska och engelska.
  • Inte räds att tala inför andra studenter.
  • Har en vilja att lära nytt och att utvecklas.
  • Är bekväm med att resa mellan SLU:s campus om det skulle behövas.

Välkommen med ditt CV och personligt brev i PDF-format till slukarriar@slu.se

Har du frågor? Kontakta Nina Nesset eller Charlotte Walhed.

Nina Nesset, studie- och karriärvägledare, ansvarig för SLU Karriär, Utbildningsavdelningen: slukarriar@slu.se

Charlotte Walhed, chef för enheten för studie- och karriärstöd, Utbildningsavdelningen: charlotte.walhed@slu.se