Utlysningar

Höstens roligaste extrajobb

Publicerad: 13 augusti 2019

Ta chansen att knyta nya kontakter och skaffa dig en meriterande erfarenhet till ditt CV som studentkonsult på VentureLab@SLU.

Ansökan senast: 2019-08-21

VentureLab@SLU söker en studentmedarbetare som kan hjälpa till med att öka takten i verksamheten under hösten 2019.

Uppdraget omfattar ca 80 timmar spritt över månaderna september – december. Uppgifterna kommer vara varierande men fokus kommer att ligga på att bistå i förberedelser och genomförande av VentureLab@SLU's evenemang på Campus Alnarp.

Det är en fördel om du har intresse för entreprenörskap men på intet sätt nödvändigt - vi tror nämligen att intresset smittar och att du kommer att bli det under arbetets gång! Det är en fördel om du kan designa posters och dylikt i InDesign och sköta vissa delar av vår kommunikation på sociala medier.

Maila ditt CV och personligt brev till therese.holmsten@slu.se snarast - kandidater kontaktas löpande.

Fakta:

VentureLab@SLU grundades hösten 2017 och drivs formellt av SLU Holding, universitets innovationskontor, med finansiellt stöd från Partnerskap Alnarp, VentureLab i Lund och Region Skåne. Vi vill bidra till skapandet av en mer entreprenöriell kultur på campus, där det ska vara lika självklart att starta företag som att söka jobb inom akademin eller industrin.


Kontaktinformation

Therese Holmsten, studentkoordinator SLU Holding, tel. 073 83 00 489.

Sidansvarig: utb-webb@slu.se