Utlysningar

GreenMatch Stipendium 2018

Publicerad: 04 oktober 2018

GreenMatch delar ut ett stipendium på 5000 kronor till dig som är student med intresse för ekologisk hållbarhet!

Ansökan senast: 2018-10-31

GreenMatch arbetar dagligen med hållbarhet genom att hjälpa svenskar få de bästa offerterna på solceller, luftvärmepumpar och värmepumpar. Vi vill att så många som möjligt ska kunna bidra till en grönare vardag genom hållbara energilösningar. Det är därför GreenMatch vill stödja dig som studerar på universitet med inriktning eller intresse för hållbarhet.

Ekologisk hållbarhet kan utvecklas på flera olika sätt. Oavsett om du utbildar dig till ingenjör för att utveckla hållbara maskiner, specialiserar dig på hållbar supply chain management eller funderar på en politisk karriär, kan du bidra till ekologisk hållbarhet.

GreenMatch:s stipendium är till för dig som vill göra skillnad i den globala utvecklingen. Tveka inte att ansöka om du anser dig uppfylla kraven, så länge du motiverar varför du förtjänar stipendiet.

Så söker du GreenMatch stipendium

För att din ansökan ska vara giltig, måste ditt ansökningsbrev innehålla följande fyra delar:

Kort beskrivning av dig själv.Kort beskrivning av dina studier och deras koppling till ekologisk hållbarhet.Motivera varför du är den perfekta kandidaten för GreenMatch:s stipendium.Svara på frågan:
Vad anser du är det största utmaningen med att skapa en hållbar framtid? Hur ska vi tackla denna utmaning? Motivera ditt svar.

Din ansökan måste även innehålla:

För- och efternamn, telefonnummer, e-mail och postadress.Namn på ditt universitet / högskola.Bevis på att du är aktiv student genom bild på ditt studiekort.Sökanden bör även ge sitt samtycke genom att fylla i och returnera denna blankett.

Ansökan (max 2 sidor) skickas till sh@greenmatch.se, senast 31 oktober 2018. Skriv GreenMatch Stipendium i ämnesraden.

Är jag kvalificerad?

För att betraktas som giltig sökande för GreenMatch:s stipendium måste du ha aktiv studierätt på ett universitet eller högskola i Sverige. Du måste också uppfylla de ovanstående kraven.

Hur väljer GreenMatch den rätta kandidaten?

Ansökan sker genom en öppen motivering av varför just du är den bästa kandidaten för GreenMatch:s stipendium. Stipendiet går till dig som bäst motiverar varför du förtjänar stipendiet samt ger ett motiverat och bra svar på frågan som ställs ovan.

Du meddelas personligen om du har blivit utvald för vårt stipendium. Sista ansökningsdag: 31.10.2018

Kontaktinformation Hemsida: www.greenmatch.se E-mail: sh@greenmatch.se Telefon: 010-884 81 79

 


Kontaktinformation
Sidansvarig: utb-webb@slu.se