Utlysningar

Gör skillnad för EU

Publicerad: 05 februari 2021

Arbeta som handläggare med fokus på hållbart jordbruk och landsbygdsutveckling vid Europeiska kommissionen.

Ansökan senast: 2021-03-09

Nu kan du söka till urvalsförfarandet för Handläggare inom hållbart jordbruk och landsbygdsutveckling!

Söker du ett nytt spännande jobb i en dynamisk miljö? Då har du hittat rätt.

Oavsett om du jobbar för en EU-institution eller någon av EU-byråerna, så är EU en stimulerande och utmanande arbetsplats. Vi välkomnar ansökningar från alla typer av människor, så ett jobb hos oss innebär att du får jobba tillsammans med arbetskamrater från olika kulturer och med vitt skilda bakgrunder.

Du får också användning för dina språkkunskaper. För de flesta tjänster måste du tala minst två av de officiella EU-språken. När du har börjat jobba för EU erbjuds du möjlighet att förbättra dina språkkunskaper genom språkkurser.

Alla nyanställda får hjälp att förverkliga sin fulla potential inom den karriärväg de valt. EU erbjuder alla anställda konkurrenskraftiga löner. Hos oss finns inte bara otaliga karriärmöjligheter i trevliga städer med rikt kulturutbud som Bryssel, Luxemburg och Strasbourg, utan också många jobb på byråer runt om i EU och även på EU:s delegationer i hela världen.

Ansökan

Läs mer om urvalsförfarandet och hur du ansöker här: https://epso.europa.eu/job-opportunities/competition/7728/description_sv

Sidansvarig: utb-webb@slu.se