Drivhuset letar efter en studentambassadör på SLU

Publicerad: 26 september 2019

Vi söker dig som har ett stort intresse för entreprenörskap och marknadsföring, kanske till och med erfarenhet av ena eller båda?

Ansökan senast: 2019-10-31

Att vara studentambassadör är ett mycket socialt arbete så det krävs att du är utåtriktad och gillar att arbeta självständigt och strukturerat. Du pratar svenska och engelska obehindrat.

Arbetet kommer främst bestå i att representera Drivhuset ute på campus och vid olika events, men kan utvecklas vidare beroende på dina personliga egenskaper och initiativ.

Tjänsten är en extratjänst vid behov med tillträde omgående. DU FÅR - Arbeta med unga entreprenörer - Erfarenhet som säljare och marknadsförare - Arbeta flexibelt under ansvar och stora möjligheter att bidra med dina egna idéer och initiativ.

Ansökan

Vi behöver din ansökan snarast då rekryteringen sker löpande. Sök genom att skicka CV och kort personligt brev till uppsala@drivhuset.se. I ämne ange: "Ansökan Studentambassadör SLU"

Drivhuset i Uppsala har sedan 1999 jobbat med att hjälpa studenter att förverkliga sina drömmar genom entreprenörskap och företagande. Vi vill nu etablera en ännu tydligare närvaro på SLU och där kommer du att ha en betydande roll. Var beredd att använda dig av ditt egna nätverk för att hitta nya sätt att marknadsföra och lyfta Drivhuset i Uppsala som organisation.