Utlysningar

Nyutexaminerad veterinär sökes till Djurcentralen Veterinärklinik i Gävle

Publicerad: 08 november 2021

Nu söker vi en ny junior medarbetare till vår familjeägda klinik i Gävle. Här finns goda utvecklingsmöjligheter med stöd av erfarna veterinärer och djursjukvårdare.

Ansökan senast: 2021-12-20

Vi erbjuder ett varierat och utvecklande arbete tillsammans med ett kompetent och härligt gäng. Hos oss finns möjlighet att arbeta på samtliga våra avdelningar - operation, tand och polikliniken - med stöd och vägledning från erfarna veterinärer.

På kliniken arbetar idag två veterinärer, två legitimerade djursjukskötare, en djurvårdare och en verksamhetsansvarig. Vår ambition är att vara en klinik som gör det lilla extra och vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga vård och ett varmt, personligt bemötande.

Vi söker dig som är nyutexaminerad veterinär eller med upp till ett par års arbetslivserfarenhet inom djursjukvården. Som person är du ambitiös, initiativrik och en bra lagspelare. Du är tycker om att träffa nya människor och att jobba både med andra och självständigt. Precis som övriga medlemmar i vårt team bidrar du till att skapa en positiv och rolig arbetsplats där alla trivs, samarbetar och hjälper varandra oberoende av profession.

Ort: Gävle
Omfattning: 80-100%
6 mån vikariat med goda möjligheter till fast anställning
Tillträde: Enligt överenskommelse, men det är önskvärt om du kan börja i februari-april.

Ansök med CV och personligt brev till fanny@djurcentralen.com senast 20 december. Ansökningar behandlas löpande.

Fakta:

Djurcentralen är en familjeägd veterinärklinik i Gävle med fokus på hundar, katter, kaniner och gnagare. Kliniken är utrustad med digitalröntgen, ultraljud, operationsavdelning, tandavdelning, ögonlysningsrum och labb.