Utlysningar

AniCura Djursjukhuset Albano i Stockholm söker TF-veterinärer till sommaren 2022

Publicerad: 19 november 2021

Vill du utvecklas inom ett stort djursjukhus med spännande fall så är Djursjukhuset Albano rätt plats för dig!

Ansökan senast: 2022-02-01

Hos oss på Albano får du som TF-veterinär en unik chans att lära dig mer om yrket och du kommer att få möta många intressanta fall tillsammans med högt specialiserade kollegor. Här omges du av kompetenta och engagerade medarbetare som gärna delar med sig av sina kunskaper. Under sommarmånaderna får du arbeta i en utvecklande roll med eget ansvar och för att skapa de bästa av förutsättningar har man som TF-veterinär generöst tilltagna tider för bokade patienter och arbetet är framför allt förlagt till dagtid då vi har flest specialister på plats. Du kommer att ha tillgång till senior kollega som ligger utöver schema för diskussion kring fall – både när du jobbar på polikliniken och på akutmottagningen.

Vi söker dig som har möjlighet att arbeta under tiden juni till augusti med eventuell upplärning under våren. Tjänstgöring sker framför allt dagtid men kvällar kan bli aktuella mot sensommaren. Känns allt rätt under sommaren finns möjlighet till vidare timanställning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är student på veterinärprogrammet med behörighet och godkännande från Jordbruksverket att jobba som TF veterinär. Vi tror att du som söker till oss i sommar har ett genuint intresse för avancerad djursjukvård av smådjur. Som person är du kommunikativ med god problemlösningsförmåga och gillar när tempot är högt, fallen är intressanta och när du kan följa ett fall från start till slut.

Om oss AniCura Djursjukhuset Albano i Danderyd - Ett av landets främsta djursjukhus med specialistkompetens inom ett stort antal områden såsom neurologi, ortopedi, oftalmologi, kardiologi och onkologi. Vi har en spännande akutmottagning, tillgång till specialistkirurger, en nybyggd IVA-och vårdavdelning som tar hand om de inskrivna djuren och en väl tilltagen bildavdelning med MR, DT och ultraljud. Hos oss har du möjlighet att träffa på allt inom veterinärmedicin! Och inte att förglömma, vi har en helt fantastisk fredagsfrukost!

Vill du bli en del av vårt team? Då är du välkommen att söka genom att skicka ett mail med CV och lite kort info om dig själv till Zandra Lundberg, zandra.lundberg@anicura.se eller ringa på 070 542 07 74.

Välkommen med din ansökan!

Fakta:

Anicura Djursjukhuset Albano ligger strax norr om Stockholm och är ett av Sveriges största och mest avancerade djursjukhus. Vi är en del av Region Stockholm där flertalet andra kliniker och även ett till djursjukhus ingår.