Utlysningar

Sommarjobb HKScan Linköping

Publicerad: 19 februari 2024

Letar du efter jobb inom livsmedelsbranschen? Då ska du se hit! Till HKScans anläggning i Linköping söker vi cirka 100 motiverade semestervikarier till sommaren 2024! Vi erbjuder arbetsuppgifter inom paketering, tillverkning, slakt, teknik och truckkörning.

Ansökan senast: 2024-04-30

Vem du är:

Vi söker dig som har fyllt 18 år och har förutsättningar för ett fysiskt arbete. Vana av industri- eller livsmedelsarbete är meriterande men det är inget krav. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och värdesätter samarbetsförmåga och eget driv.

Sommarjobbsperioden 2024 startar v. 25 eller v. 26 och sträcker sig till och med v. 32 eller v. 33 (beroende på avdelning) och vi ser helst att du kan jobba hela perioden. Din tjänst kan innebära dags- eller kvällsjobb, natt eller helg.

Vad du kan förvänta dig av oss:

Utöver spännande arbetsuppgifter och meriterande erfarenhet erbjuder vi också:

  • Friskvårdsbidrag
  • Rabatterade priser i vårt populära personalköp
  • Förmånliga lunchpriser i vår personalrestaurang
  • Fri tillgång till vårt gym
  • Möjlighet till extrajobb efter avslutad anställning

Ansökan

Bifoga ditt CV och personliga brev till oss via annonslänken: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1812&ProjectId=145152&DepartmentId=18956&MediaId=6&SkipAdvertisement=False.
Till din ansökan ser vi gärna att du bifogar en kort videopresentation där du berättar om dig själv. Sista dag för ansökan är 30 april. I den här rekryteringen tillämpar vi ett löpande urval så skicka in din ansökan snarast.

Fakta:

På HKScan älskar vi när maten både smakar gott och gör gott! Vi drivs av ett starkt hållbarhetsfokus, hela vägen från gård till gaffel. Vår verksamhet omfattar hela värdekedjan vilket gör att vi kan erbjuda ett stort utbud av olika yrkesroller och goda möjligheter till professionell utveckling. Som en av de största aktörerna i branschen ställer vi höga krav på oss själva och vi strävar ständigt efter att skapa en miljö som bygger på omtanke, förtroende och respekt, både internt och externt. För oss på HKScan innebär ansvar kontinuerlig utveckling och konkreta insatser inom hela värdekedjan. Vi är en internationell livsmedelskoncern med närmare 5400 medarbetare och verksamheter både i Finland, Sverige och Danmark. I Sverige finns vi i Stockholm, Linköping, Kristianstad, Skara och Halmstad. I Linköping är vi ca 750 medarbetare och verksamheten omfattar slakt och utbening av nötkött och lamm, samt produktion av konsumentförpackat kött och bearbetad mat. Här produceras bland annat Scans falukorvar, Bullens pilsnerkorvar, bearbetad chark, samt produkter av nöt, lamm och fläsk.