Utlysningar

Leg. djursjukskötare till Göteborgs Djurklinik!

Publicerad: 01 juli 2024

Är du legitimerad djursjukskötare och ute efter din första familjära arbetsplats? Bli en del av oss på Göteborgs Djurklinik!

Ansökan senast: 2024-10-01

Om tjänsten & vem vi söker

Vi på Göteborgs Djurklinik behöver växa vårt engagerade och glada team med ytterligare en legitimerad djursjukskötare. Vi söker dig som är intresserad av att både jobba på operation och poliklinik.

Vi lägger stor vikt vid personligt engagemang, inställning till arbetet och bemötandet av djurägarna så även du som är nyexaminerad djursjukskötare är välkommen med din ansökan. 

Vad vi erbjuder

Hos oss får du arbeta i en modern och välutrustad klinikmiljö där vi värdesätter gott arbetsklimat och den personliga kontakten med våra djurägare och patienter. Beslutsvägarna är korta och du kommer att ha möjlighet att vara med och utveckla verksamheten framåt. Vi har kollektivavtal och erbjuder sjukvårdsförsäkring och friskvårdsbidrag.

Vi är en del av Svenska Veterinärgruppen som är en större sammanslutning av veterinärkliniker och djursjukhus över hela Sverige. Vi samarbetar klinikerna emellan och hjälper varandra med allt ifrån professionell rådgivning till vidareutbildningar. Utöver fysiska och digitala utbildningar inom gruppen möjliggörs även samarbetet auskultation hos gruppens meriterade experter och specialister inom olika medicinska områden.

Om kliniken

Göteborgs Djurklinik har funnits sedan 1991 och är en modern och välutrustad smådjursklinik belägen i Hisings Backa strax utanför centrala Göteborg. Vi är ett kompetent och engagerat team om fyra veterinärer, fyra legitimerade djursjukskötare och fyra djurvårdare på utökad nivå. Våra lokaler är luftiga och tar dagligen emot hundar och katter för operationer, tandvård, medicinska utredningar och förebyggande vård. Kliniken är öppen dagtid på vardagar. Lär gärna känna oss bättre på vår hemsida.

Ansökan

Skicka in en ansökan via denna länk https://svenskavetcareers.teamtailor.com/jobs/4466309-leg-djursjukskotare-djurvardare-niva-3-till-goteborgs-djurklinik alternativt skicka din ansökan direkt till anna.claesson@svenskavet.se (ansvarig för rekrytering och HR).

Fakta:

Göteborgs Djurklinik är en del av Svenska Veterinärgruppen som är en större sammanslutning av veterinärkliniker och djursjukhus över hela Sverige. Vi samarbetar klinikerna emellan och hjälper varandra med allt ifrån professionell rådgivning till vidareutbildningar. Utöver fysiska och digitala utbildningar inom gruppen möjliggörs även samarbetet auskultation hos gruppens meriterade experter och specialister inom olika medicinska områden.