Utlysningar

Vill du göra examensarbete hos företag och organisationer i Uppsala regionen och ta dig an dagsaktuella hållbarhetsutmaningar?

Publicerad: 01 september 2023

STUNS är en stiftelse som arbetar för samverkan mellan universiteten i Uppsala, näringsliv och samhälle för att främja en hållbar utveckling. Ett sätt vi göra detta på är samverkanskonceptet Stories där studenter tar sig an företags och organisationers dagsaktuella hållbarhetsutmaningar.

Ansökan senast: 2024-06-01

Syftet med Stories är att låta studenter vara med och påverka och forma hållbarhet- och innovationsprojekt. Det finns stor kompetens och drivkraft från studenter som måste användas i mycket högre grad. Studenters ofärgade och kreativa tankesätt utmanar behovsägare (uppdragsgivare) att arbeta utanför de traditionella ramarna vilket skapar innovativa lösningar.

Stories syftar även till att erbjuda studenterna att bygga upp ett nätverk och intresse för framtida arbetsgivare genom olika aktiviteter och event.

Stories passar dig som studerar på plats i Uppsala och inom följande ämnesområden:

  • Landskapsarkitektur
  • Biologi/miljövetenskap
  • Miljökommunikation
  • Ekonomi etc

Vi hittar och skapar s.k case för examensarbete löpande men tveka inte att höra av dig till oss om du är intresserad av att vara en del av Stories under ditt examenarbete!

Mer information om Stories hittar du här: https://learning.stuns.se/se/energy-stories/