Utlysningar

Växtodlingssäljare

Publicerad: 18 september 2023

Vill du vara med på en spännande resa i en stor och framgångsrik koncern? Vi expanderar och utvecklas i hela Sverige och söker nu en växtodlingssäljare till Värmland med placeringsort Säffle. Motiveras du av att handla med lantbruksprodukter och säkra värdeskapande lösningar för våra kunder i kombination med att du skapar långsiktiga relationer som en naturlig del av affärsprocessen? Då är du en av våra nya säljare!

Ansökan senast: 2023-10-08

Ditt ansvarsområde

Skapa största möjliga mervärde för våra kunder
Som medarbetare på Swedish Agro är din uppgift att skapa största möjliga mervärde för våra kunder. Det gör du genom att lyssna på deras behov, ge vägledning om våra produkter och skräddarsydda lösningar i samarbete med kunniga kollegor. Ditt fokus ligger på att utveckla affärer och relationer med både nya och befintliga kunder. Du har eget ansvar inom ditt område som följs upp i försäljningsteamet tillsammans med försäljningschefen. 

Din profil

God kommunikatör med positiv attityd
För att lyckas i rollen på Swedish Agro så är du en god kommunikatör som har lätt för att skapa kontakter, du har en positiv attityd och förmågan att inge förtroende, du drivs och motiveras av att göra affärer och skapa resultat. Vi söker framför allt dig som brinner för sälj och kundrelationer och vill utvecklas inom yrket i en flexibel och självgående roll. Vi ser gärna att du har erfarenhet av försäljning och/eller rådgivning till växtodlingsgårdar samt en god förståelse och intresse för svenskt lantbruk. Lämplig utbildningsbakgrund kan vara agronom, agrotekniker, lantmästare eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du har god datorvana och körkort B. Resor ingår i tjänsten och är tillsvidare.

Vi erbjuder

Starkare tillsammans
På Swedish Agro bygger vår grund på samarbete och vi har en grundläggande tro att vi är starkare tillsammans. Vi erbjuder därmed en arbetsplats där vi utvecklas tillsammans – över avdelningar, kompetenser och landsgränser. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi anstränger oss för att skapa de bästa ramarna för välmående, utveckling och inflytande.

Är du intresserad?

Så ansöker du
Om du tycker att tjänsten låter spännande, skicka gärna din ansökan redan idag eller så snart som vi den här sidan:
https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=2200&ProjectId=144596&DepartmentId=18971&SkipAdvertisement=true

Vi räknar med att hålla intervjuer löpande och kan komma att avbryta sökandet när rätt kandidat har hittats. Vi tror att mångfald stärker lösningen av uppgifter. Vi uppmanar därför alla intresserade – oavsett bakgrund – att söka tjänsten. 

Vi hoppas att höra från dig!

En internationell koncern

Vi vill skapa värde! För lantbruket. För lantbrukaren. Och för våra medarbetare.
Swedish Agro är en del av Danish Agro-koncernen, med mer än 5 000 kollegor fördelat på 100+ företag i 15 länder. Från fältet till skärmen är våra medarbetare kärnan i vår förmåga att skapa värde och utveckla framtidens lantbruk och säkerställa att vi kan spela en avgörande roll i branschens digitala och gröna omställning – och att vi varje dag hjälper lantbrukaren att odla mat i världsklass. Detta gör vi genom att stärka, odla och utveckla branschen – och inte minst varandra. Och vi behöver dig också!
Är du mer nyfiken på Danish Agro- koncernen? Se vår koncernfilm här!

Fakta:

På Swedish Agro skapar vi värde för svenskt lantbruk genom att vara en helhetsleverantör för den enskilda lantbrukaren och erbjuder insatsvaror, foder och maskiner av högsta kvalitet. Vi representerar branschens ledande varumärken Claas, Horsch, Metsjö, Rauch, Spearhead, Scanstone, AVR och AgXeed och har en av Europas modernaste foderfabriker och tillverkar foder för flera djurslag. Vi har en gemensam tro att vi är starkare tillsammans och arbetar för långsiktighet, kvalité och lönsamhet.

 


Kontaktinformation

Patrik Persson, Försäljningschef Växtodling, tel. 072-5353017