Utlysningar

Spårbarhetskonsult

Publicerad: 13 november 2023

Öbergs Miljö- & Kvalitetskonsult är ett Göteborgsbaserat konsultbolag som erbjuder helhetslösningar inom ledningssystem kopplat till miljö, kvalitet, arbetsmiljö, spårbarhetscertifiering och socialt ansvar. Vi började arbeta med spårbarhet 2008 och med åren har efterfrågan på spårbarhetsuppdrag markant ökat. Vi behöver utöka vårt Öbergs team inom området och söker därför en person som är redo att axla rollen som spårbarhetskonsult för skog och skogsprodukter.

Ansökan senast: 2023-12-30

I rollen som spårbarhetskonsult kommer du att arbeta med standarder och lagar, inklusive hållbarhetskrav som RED II och Avskogningsförordningen. Arbetsuppgifterna omfattar även FSC, PEFC, och SBP standarderna, främst kopplat till Chain of Custody och delvis Forest Management. Rollen innebär även resande inom Sverige för att möta våra kunder och utföra uppdrag.

Kvalifikationer inkluderar erfarenhet från skogsbaserade verksamheter, förståelse för spårbarhetslösningar, och relevant högskoleutbildning. Erfarenhet i form av kortare anställning och praktik räknas som erfarenhet, men däremot inte projektarbeten. Analytisk personlighet, pedagogisk förmåga, och självständig projektledning är viktiga egenskaper. Erfarenhet inom FSC/PEFC/SBP och kunskap om skogslagar och arbetsmiljöfrågor är meriterande.

Öbergs erbjuder en dynamisk arbetsmiljö, möjlighet till kompetensutveckling, och flexibla arbetstider. Vår företagskultur präglas av ödmjukhet, hjälpsamhet och professionalism.

Anställningsform: 75-100% tillsvidaretjänst, med provanställning (vi erbjuder inte sommarjobb)
Tillträde: Enligt överenskommelse
Placering: Göteborg

Notera att under ansökningstiden sker intervjuer löpande och rekryteringsprocessen kan därför komma att avslutas innan sista ansökningsdagen löpt ut, så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Sök redan idag, chansen kan bli din!

Via kontakt@obergskonsult.se senast den 2023-12-30 Märk din ansökan via e-post i ämnesraden med ”Konsult Spårbarhet”.

Fakta:

Öbergs miljö- & kvalitetskonsult AB erbjuder helhetslösningar inom ledningssystem kopplat till områdena miljö, kvalitet, arbetsmiljö, spårbarhetscertifiering och socialt ansvar samt livsmedelssäkerhet. Företaget startades 2002 och firade 20 års jubileum förra året och har därmed en stabil grund och långa relationer med våra kunder. Vi är certifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001 och jobbar strukturerat med alla delar inom företaget tillsammans från kontoret i Göteborg. Våra uppdrag handlar om allt från rådgivning, tolkning av krav i lagar och standarder till att jobba som samordnare och projektledare hos våra kunder. Kunderna är inom många olika branscher och finns i hela Sverige.