Utlysningar

Sommarvikariat hos Blå Stjärnans Djursjukhus i Borås sommaren 2024

Publicerad: 22 november 2023

Till sommarvikariat 2024 söker vi nu leg. veterinärer och leg. djursjukskötare. Vi söker också tf. veterinärer. Vi erbjuder en välplanerad tvåveckors introduktion oavsett yrkesgrupp, där vi tillsammans skapar bästa möjliga förutsättningar för din sommar hos oss. Till ditt stöd finns det kunniga kollegor med stort engagemang som gärna delar med sig av sina erfarenheter.

Ansökan senast: 2024-02-29

Blå Stjärnans Djursjukhus i Borås startade 1954. Årligen utreder och behandlar vi ca 16 000 patienter. Vi är 50 anställda som ser till att djursjukhuset har en hög kvalité och servicegrad alla årets dagar. Vi är ett jouröppet remissdjursjukhus med kompetenser inom kirurgi, ortopedi, rehab, internmedicin, bilddiagnostik, tandvård, akutvård och ett väl utvecklat laboratorium. Vi har flera specialiserade team inom olika vårdområden. Vi har alla typer av fall, bokade som akuta patienter.

Vi erbjuder en välplanerad tvåveckors introduktion oavsett yrkesgrupp, där vi tillsammans skapar bästa möjliga förutsättningar för din sommar hos oss. Till ditt stöd finns det kunniga kollegor med stort engagemang som gärna delar med sig av sina erfarenheter.

Som TF veterinär hos oss finns inplanerad handledningstid dagligen, så att du kan känna dig trygg i hanteringen och bedömningen av dina patienter.

Vi månar om att arbetsdagen skall innehålla glädje, utmaningar och stimulera goda vanor och kloka beslut. Vi som arbetar på djursjukhuset har målet att göra allt för djur och djurägare för att ge bästa möjliga vård och service.

För att trivas i din roll hos, tror vi att du är noggrann, ansvarstagande, vänlig och serviceinriktad såväl mot djurägare som dina arbetskamrater.

Ansökan

Om du vill bli en del av vårt sommarteam 2024 med målet att ge våra patienter och djurägare en säker och kvalificerad vård under sommaren, är du varmt välkommen med din ansökan. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan inklusive personligt brev och CV skickas till pereric.hedelin@blastjarnan-boras.com

Fakta:

Blå Stjärnans Djursjukhus i Borås startade 1954. Årligen utreder och behandlar vi ca 16 000 patienter. Vi är 50 anställda som ser till att djursjukhuset har en hög kvalité och servicegrad alla årets dagar.