Utlysningar

Smådjursveterinär sökes till Aktiva Hässleholms Tassar AB

Publicerad: 27 mars 2023

Aktiva Hässleholms Tassar AB är en familjär butik med allt som djuren behöver samt trim. Vi utökar nu med en veterinärmottagning och söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten och som vill arbeta på en liten och personlig klinik där omtanke och kvalitet står i fokus. Vi letar efter dig som känner dig trygg med att arbeta självständigt, är positiv, noggrann och serviceinriktad. Vi lägger stor vikt vid din personliga egenskaper.

Ansökan senast: 2023-12-30

Vi erbjuder en arbetsplats med ett härliga kollegor och möjlighet att utvecklas inom det du tycker är intressant. Vårt fokus är den familjära mottagningen och när extra specialistvård krävs remitterar vi till något av de närliggande djursjukhusen. Våra lokaler har egen parkering och ligger mindre än 5 minuter från Hässleholms centralstation. Våra öppettider är helgfria vardagar 9-18. Eventuellt kan kvällsöppet någon veckodag bli aktuellt.

Ansökan

Maila in din ansökan till info@aktivatassar.se eller kom in i butiken och lämna din ansökan. Vi rekryterar löpande

Fakta:

Aktiva Hässleholms Tassar AB är en familjär butik med allt som djuren behöver samt trim. Vi utökar nu med en veterinärmottagning och söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten och som vill arbeta på en liten och personlig klinik där omtanke och kvalitet står i fokus.


Kontaktinformation

För frågor kontakta: Tobias Persson VD, info@aktivatassar.se tel. 045115506, 0703660745