Utlysningar

Orderplockare inför vårsäsongen 2023!

Publicerad: 24 januari 2023

Säve Plantskola är en perennaodling som ligger i utkanten av Göteborg och snart är det dags att rulla igång ännu en härlig växtsäsong! Vi söker därför fler orderplockare till vårt glada team. Vill du bli en av oss? Hör av dig!

Ansökan senast: 2023-02-24

Kvalifikationer

Vi söker dig som har trädgårdsutbildning eller erfarenhet av arbete i trädgårdsbranschen, alternativt så har du ett stort intresse av att lära dig. Du är gärna praktiskt lagd, noggrann och har en god fysik. Då våren är vår mest intensiva period på året, lägger vi också betydande vikt vid att du har en stor arbetsvilja och klarar av att arbeta i ett högt tempo. Du har gärna ett ordningssinne och lätt för att kommunicera. B-körkort är inget krav men meriterande.

Bra att veta: vi arbetar utomhus oavsett väder, regn som solsken.

Arbetsuppgifter

Som orderplockare arbetar du både i par och enskilt. Du plockar plantor ute på odlingsytorna efter en beställningslista från kunden. Plantorna putsas från fula blad och ev. ogräs avlägsnas innan de sätts i brätten och lastas på vagnar. Vi använder oss av elbilar med släp i orderplockningen samt cc-truckar. (Truckkort behövs ej). Upplärning och arbetsinstruktioner fås på plats. Utöver dessa arbetsuppgifter förekommer också andra arbetsmoment.

Arbetstider: 07.30-16.00 med 30 min lunchrast eller 06.30-15.00 med 30 min lunchrast.
Varaktighet: Säsongsanställning med olika startdatum och längd.
Startveckor: v. 11 och v. 13
Övrigt: Plantskolan ligger ute på landsbygden och det är 2 km till närmsta busshållplats, tillgång till bil gör det enklare att ta sig hit. Vi är en rökfri arbetsplats.

Ansökan

Ansök via e-post: sara@saveplantskola.se Skriv ”orderplockare” i rubriken.
Vi ser gärna att du skickar ditt CV och personliga brev tillsammans med ett foto.
Sista ansökningsdag: 2023-02-24. Urvalsprocessen sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.