Utlysningar

Mat- och trädgårdskreatör sökes till Grobruket i Alnarp

Publicerad: 17 maj 2023

Vi på Grobruket älskar odling i alla dess former, och vi brinner för att fler skall komma närmare växter och maten vi äter. Vi söker nu dig som med stor entusiasm och energi vill hjälpa oss att bygga upp Grobruket till Sveriges bästa mötesplats där mat och trädgård står i främsta rummet.

Ansökan senast: 2023-06-06

Vårt primära arbete är utveckling av odlingsprodukter där vi utvecklar och testar produkter åt våra kunder. Men vi har också en del av verksamheten som handlar om att visa vad mångfalden som naturen har att erbjuda kan ge i form av mat, kreativitet och återhämtning genom vår mötesplats.

Arbetsuppgifter

Du kommer främst att arbeta med att utveckla vår konferensverksamhet med tillhörande miljö och odlingar. Arbetsuppgifterna inkluderar:

  • Ta emot bokningar, planera och arrangera våra konferenser.
  • Ta fram maträtter och förädla råvaror för våra konferenser.
  • Planera och ta hand om köksträdgården.
  • Ta hand om Grobrukets odlingar i växthus och på friland.
  • Arbeta med content kring vårt konferenserbjudande.
  • Vara drivande i utvecklingen av Grobrukets konferenserbjudande.

Det är viktigt att du har en egen drivkraft och förmåga att utveckla tjänsten. Du stämmer av med oss på Grobruket och vi arbetar som ett team.

Kvalifikationer

Någon form av yrkesutbildning inom restaurang eller motsvarande kunskap. Kunskaper inom fermentering, bak och vegetarisk kost premieras. Gedigen kunskap om odling av köksväxter med ekologiska principer, en utbildning är att föredra, men praktisk kunskap går också bra.

Personliga egenskaper

Du är utåtriktad, social och bryr dig mycket om våra kunders upplevelse när de besöker Grobruket. Du är positiv och har förmågan att prioritera mellan vad som behöver göras nu, och vad som kan vänta. Vi förväntar oss att du kan be om hjälp när du behöver det, men också lösa problem på egen hand. Du får gärna komma med egna förslag på lösningar som gör platsen mer vacker, effektiv eller lönsam. Vi erbjuder En välkomnande arbetetsplats med stora möjligheter att utvecklas i ett mindre team med marknadsmässiga villkor.

Tjänsten är tillvidare på mellan 80-100% beroende på vad som passar dig med placering i Alnarp. Vi har möjlighet att tillgodose viss flexibilitet i arbetstiderna, men inget hemarbete. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Låter detta rätt för dig?

Då är du välkommen med din ansökan! Maila den till info@grobruket.se med ett CV och personligt brev om varför du är rätt för tjänsten, berätta gärna om vad/vem som inspirerar dig inom mat och trädgård. Vi kallar löpande till intervju, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Fakta:

Om Grobruket Grobruket i Alnarp är en testbädd och mötesplats för mat och trädgård. Vi arbetar med utveckling och testning av odlingsprodukter samt mötesverksamhet. Vi har ett ny modern mötesplats med tillhörande växthus på 200kvm, jordkällare, fruktlund, akvaponisystem, komposter och mycket mycket mer.