Utlysningar

Fodersäljare Nöt

Publicerad: 18 september 2023

Swedish Agro söker fodersäljare till Norra Kalmar län/Östergötlands Län. Du kommer att ingå i Sveriges vassaste team där försäljning och rådgivning till mjölkkor och köttdjur utgör en stor del av arbetsuppgifterna. Tjänsten är ett vikariat under 12 månader men kan eventuellt förlängas.

Ansökan senast: 2023-10-08

Vad blir du en del av?

Swedish Agro På Swedish Agro skapar vi värde för svenskt lantbruk genom att vara en helhetsleverantör för den enskilda lantbrukaren och erbjuder insatsvaror, foder och maskiner av högsta kvalitet. Vi representerar branschens ledande varumärken Claas, Horsch, Metsjö, Rauch, Spearhead, Scanstone, AVR och AgXeed och har en av Europas modernaste foderfabriker och tillverkar foder för flera djurslag. Vi har en gemensam tro att vi är starkare tillsammans och arbetar för långsiktighet, kvalité och lönsamhet.

Ditt ansvarsområde

I din roll som säljare kommer du att arbeta självständigt och ha eget ansvar för din försäljning och uppsatta försäljningsmål på foder och tillskottsprodukter m m. Ditt uppdrag blir att bearbeta nya kunder, men fokus ligger på att utveckla affärer och relationer med både nya och befintliga kunder. Detta i kombination med den kontinuerliga vidareutbildningen, som du får, hoppas vi skall göra jobbet extra intressant. 

Din profil

För att lyckas som säljare hos Swedish Agro, så är du en god kommunikatör, har en god analytisk förmåga och en egen hög drivkraft att utveckla och skapa resultat. Du har erfarenhet av försäljning och en god förståelse och intresse för svenskt lantbruk. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Lämplig utbildningsbakgrund kan vara agronom, agrotekniker, lantmästare eller motsvarande i kombination med en ändamålsenlig arbetslivserfarenhet. Tjänsten kräver goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift. Du har god datorvana och körkort B. Resor ingår i tjänsten. 

Du kommer att arbeta i ett team med skickliga kolleger och vara specialist inom försäljning, rådgivning i en bransch som är under ständig utveckling.  

Vi erbjuder

Starkare tillsammans
På Swedish Agro bygger vår grund på samarbete och vi har en grundläggande tro att vi är starkare tillsammans. Vi erbjuder därmed en arbetsplats där vi utvecklas tillsammans – över avdelningar, kompetenser och landsgränser. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs och vi anstränger oss för att skapa de bästa ramarna för välmående, utveckling och inflytande.

Är du intresserad?

Så ansöker du
Om du tycker att tjänsten låter spännande, skicka gärna din ansökan redan idag eller så snart som möjligt via den här sidan: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=2200&ProjectId=144612&DepartmentId=18971&SkipAdvertisement=true
Vi räknar med att hålla intervjuer löpande och kan komma att avbryta sökandet när rätt kandidat har hittats.

Vi tror att mångfald stärker lösningen av uppgifter. Vi uppmanar därför alla intresserade – oavsett bakgrund – att söka tjänsten.

Vi hoppas att höra från dig!

En internationell koncern

Vi vill skapa värde! För lantbruket. För lantbrukaren. Och för våra medarbetare.
Swedish Agro är en del av Danish Agro-koncernen, med mer än 5 000 kollegor fördelat på 100 företag i 15 länder. Från fältet till skärmen är våra medarbetare kärnan i vår förmåga att skapa värde och utveckla framtidens lantbruk och säkerställa att vi kan spela en avgörande roll i branschens digitala och gröna omställning – och att vi varje dag hjälper lantbrukaren att odla mat i världsklass. Detta gör vi genom att stärka, odla och utveckla branschen – och inte minst varandra. Och vi behöver dig också!

Är du mer nyfiken på Danish Agro- koncernen? Se vår koncernfilm här!

Fakta:

På Swedish Agro skapar vi värde för svenskt lantbruk genom att vara en helhetsleverantör för den enskilda lantbrukaren och erbjuder insatsvaror, foder och maskiner av högsta kvalitet. Vi representerar branschens ledande varumärken Claas, Horsch, Metsjö, Rauch, Spearhead, Scanstone, AVR och AgXeed och har en av Europas modernaste foderfabriker och tillverkar foder för flera djurslag. Vi har en gemensam tro att vi är starkare tillsammans och arbetar för långsiktighet, kvalité och lönsamhet.


Kontaktinformation

Conny Kalmteg, Försäljningschef Foder, tel. 070-5504678