Utlysningar

Fastighetsarbetare med intresse för trädgård

Publicerad: 16 januari 2023

Nu är det nytt år och dags att börja fundera på vad du ska göra i sommar! Har du erfarenhet och intresse av fastighetsskötsel/trädgård och vill komma till ett företag som brinner för kunden vår hyresgäst - då borde du gå in och söka ett av våra sommarvikariat som Fastighetsskötare på LKF!

Ansökan senast: 2023-02-15

Nu söker vi dig som tillsammans med oss vill bli en del av LKF denna sommar som vikarie för fastighetsarbetarna. I denna annons rekryterar vi till fastighetsarbetare för samtliga förvaltningsområdena under juni till augusti och vikariaten varierar i längd, 4–10 veckor, därav vi gärna ser en flexibilitet gällande tillgänglighet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

Grönytearbete såsom gräsklippning, skötsel av rabatter och beskärning av buskar. Du ansvarar för att det är helt, snyggt och tryggt i våra bostadsområden samt i allmänna utrymmen. I arbetet ingår även skötsel av Miljöhus. LKF erbjuder dig en positiv arbetsmiljö och en möjlighet att få erfarenhet inom fastighetsbranschen. Många tycker att gemenskapen med arbetskamraterna är något av det allra bästa med att arbeta på LKF – och när man trivs är det lättare att få andra att trivas, såväl kunder som arbetskamrater.

Din profil

För att trivas och göra ett riktigt bra jobb som fastighetsarbetare ser vi att du är serviceinriktad, initiativtagande och noggrann. Du är en lagspelare som trivs med att arbeta i en grupp samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt. För oss är det viktigt med en blandad arbetsgrupp med medarbetare i blandade åldrar, varierande bakgrunder och olika personligheter. Som fastighetsarbetare ska du ha goda kunskaper i svenska. Du ska även ha tidigare erfarenhet av liknande arbete eller vana vid maskiner som till exempel traktor och åkgräsklippare. Det är meriterande om du har B-körkort för manuellt växlad bil eller traktorkörkort.

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast den 15 februari 2023 via formulär på den här sidan:
https://web103.reachmee.com/ext/I018/716/job?site=9&lang=SE&validator=3868c8f20a5f99810be7a9f874448984&job_id=34

Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Skriv gärna i din ansökan när du är tillgänglig för arbete samt om du önskar arbeta på ett specifikt område (norr, söder, öst, väst). Observera att denna annons gäller endast sommarvikariat för fastighetsarbetare.

Tillträdelsedatum sker efter överenskommelse under perioden juni till augusti.

Har du frågor angående tjänsten eller själva rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterande chef, Skötselcheferna på: kundcenter@lkf.se

Fakta:

LKF förvaltar cirka 9 000 lägenheter och cirka 130 000 kvm lokaler i Lunds kommun. Vi arbetar med visionen "Fler och bättre hem" och erbjuder trivsamma lägenheter, goda miljöer och god service för ett bekymmersfritt boende. Vi är drygt 200 medarbetare och vi omsätter cirka 900 miljoner kronor.