Utlysningar

Biträdande förman till Lidfarm – Smedtofta, Stora Levene

Publicerad: 20 januari 2023

Vi planerar för framtiden och vill förstärka vårt team. Lidfarm erbjuder dig en möjlighet att jobba i en produktion med stor framtidstro. Möjlighet till mer ansvar än biträdande förman i företaget kommer att finnas för rätt person. Du erbjuds bra anställningsvillkor och boende på gården finns att tillgå om så önskas. Lön och tillträde sker efter överenskommelse.

Ansökan senast: 2023-02-19

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära:

  • Daglig drift och kontroll av produktionsflödet
  • Drift, skötsel och underhåll av produktionen
  • Administration, dokumentation samt kontorsarbete
  • Framförande av fordon

Vi söker dig som

Har lantmästarutbildning, alternativt motsvarande utbildning eller arbetslivserfarenhet. Om du har erfarenhet av fjäderfäproduktion så är det meriterande. Du gillar att ha ett helikopterperspektiv men kan snabbt växla om och vara nära i verksamhetens vardag. Hos Lidfarm har du alla möjligheter att vara med att påverka och utvecklas med bolaget. Ta chansen att vara med om en spännande resa. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav, C-körkort är meriterande.

Ansökan

I denna rekrytering jobbar vi med löpande urval och intervjuer under ansökningstiden så passa på att skicka in din ansökan så snart som möjligt. Ansökan skickar du till e-post: johan@dinpersonalavdelning.se Anställningsform: Tillsvidareanställning (provanställning kan tillämpas)

Fakta:

Lidfarm är en oberoende uppfödare av Lohmann och Bovan höns. Vårt fokus är att förbättra våra kunders produktivitet och lönsamhet genom att utföra kvalitativ uppfödning i moderna anläggningar med hög personlig närvaro för att kunna läsa av kycklingarnas signaler. Vi tror på ett nära samarbete med våra kunder för att på så sätt kombinera våran expertis och tillsammans uppnå bästa resultat.


Kontaktinformation