Utlysningar

Agrolab Sverige AB erbjuder tillfällig anställning i Östergötland

Publicerad: 11 september 2018

Agrolab Sverige AB erbjuder en tillfällig anställning på vår försöksstation i Östergötland. Anställningen börjar snarast och slutar 30 september 2019, med möjlighet till fast anställning i företaget efteråt.

Ansökan senast: 2018-12-31

Anställningen börjar snarast och slutar 30 september 2019, med möjlighet till fast anställning i företaget efteråt.

Försöksstationen ligger vid Kölbäck säteri ca 30 km väster om Linköping och 14 km öster om Skänninge.

Du kommer att få arbeta med ett trevligt och engagerat försöksteam där fokus ligger på fältförsök av högsta kvalitet.

Vilka vi är:

Agrolab är den ledande kontraktsforskningsorganisationen i norra EU, med försöksstationer i Danmark, Sverige, Lettland och Litauen. Vi utför fältförsök inom lantbruk, trädgårdsodling och skogsbruk. Huvuddelen av våra fältförsök rör försök och dokumentation av pesticider, men vi har även gödslingsförsök och sortförsök. Försöken utförs enligt

"Good Experimental Practice" (GEP) för framtida registrering av växtskyddsmedel enligt EU:s lagstiftning. Inom företaget finns även en avdelning som arbetar med registreringssupport för pesticider över hela EU.

Vår station i Östergötland består av 4 personer som arbetar som ett självständigt team där vi själva planerar det dagliga arbetet.

Arbetsuppgifter

Du kommer att, tillsammans med vårt team, få lägga ut försök i fält, spruta bekämpningsmedel, bedöma effektivitet, skörda mm, bearbeta data från försöken och skriva rapporter till våra kunder.

Vem är du

Vi letar efter en person som gillar att arbeta ute i fält men som också tycker om att arbeta med stora datamängder på kontoret. Du kommer arbeta med försök enligt bestämda internationella riktlinjer och praksis. Du kommer även få anpassa dig till en arbetsmiljö där mycket bestäms av väder och vind samt växternas utveckling.

Under växtsäsongen är det högsäsong och vi har ibland långa dagar, eftersom vårt arbete i hög grad är beroende på väder och grödans och skadedjurens/ogräsens utveckling.

Din utbildning kan vara allt från lantmästare till hortonom, agronom, biolog eller någon annan examen inom naturvetenskap. Körkort (B) krävs. Ytterligare körkort (BE, C), sprutcertifikat och erfarenhet av fältförsök är meriterande, men inget krav.

Skicka din ansökan till

job@agrolab.dk och märk det med: "Tillfällig anställning 2018 SE" senast den 31 december 2018.

För frågor om tjänsten, ring eller mejla David Larsson, e-mail:

dal@agrolab.se tel: 0708 50 73 95.

Vi tillämpar löpande tillsättning.


Kontaktinformation
Sidansvarig: utb-webb@slu.se